Ανακοίνωση συνεργασίας: Ε.Π.Σ. Ηπείρου

Η Ελληνική καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα ποδοσφαίρου Footy Greece ενώνει τις δυνάμεις της με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου

Εισαγωγή

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και καινοτόμα συνεργασία, προχώρησε η Ε.Π.Σ. Ηπείρου, όπου πλέον όλες οι διοργανώσεις της, περνάνε στην απόλυτη ψηφιακή εποχή, διαμορφώνοντας και μεταβάλλοντας έτσι το μέλλον του όμορφου παιχνιδιού, εισάγοντας τις πιο καινοτόμες, και βέλτιστες τεχνολογικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τοπίο.

Η καινοτόμος πλατφόρμα ποδοσφαίρου, Footy Greece, και η Ε.Π.Σ. Ηπείρου, ανακοινώνουν με υπερηφάνεια μια πρωτοποριακή συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα αφήσει μόνιμο αντίκτυπο στον κόσμο του ποδοσφαίρου, και θα δώσει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη της, να εξελιχθούν, να έχουν πρόσβαση σε εργαλεία, και παροχές που μόνο τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν παγκοσμίως. Δίνουν με αυτόν τον τρόπο ένα δυνατό και ηχηρό μήνυμα για την αναγκαιότητα της ψηφιοποίησης και του εκσυγχρονισμού των δομών των ποδοσφαιρικών ενώσεων στην Ελλάδα, για την επιτυχημένη μετάβαση του ποδοσφαίρου στην ψηφιακή εποχή.

Σχετικά με την Footy Greece

Η Footy Greece βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας στο ποδόσφαιρο. Η δέσμευσή τους για τη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων, την προώθηση της ανάπτυξης των παικτών και των προπονητών, η εισαγωγή των πιο βέλτιστων τεχνολογικών εξελίξεων, που πλέον θα είναι διαθέσιμες με σταθερά βήματα, όχι μόνο στις επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον ελλαδικό χάρτη. Με χαρακτηριστικά αιχμής και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και την άμεση ενημέρωση και αλληλεπίδραση με το κοινό και τους υποστηρικτές, η Footy Greece χαράζει μια θέση στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου. 

Η κληρονομιά της Ε.Π.Σ. Ηπείρου

Η Ε.Π.Σ. Ηπείρου μπορεί να υπερηφανεύεται για την πλούσια ιστορία της και την εξαιρετική πορεία των ομάδων της και των αθλητών της στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό τοπίο. Εδώ και δεκαετίες, αποτελεί κινητήρια δύναμη για την επιτυχία του αθλήματος, καλλιεργώντας ταλέντα, διοργανώνοντας εκδηλώσεις κύρους και προασπίζοντας τις αξίες που καθιστούν το ποδόσφαιρο μια παγκόσμια γλώσσα. Πλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή, για μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα να γίνει πραγματικότητα. Η μετάβαση της Ε.Π.Σ. Ηπείρου και των διοργανώσεων της στην τεχνολογική ψηφιακή εποχή.

Η σύμπραξη

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί τη συνάντηση της παράδοσης και της καινοτομίας, μια συνέργεια που υπόσχεται να ανεβάσει το ποδόσφαιρο σε νέα ύψη. Μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα περιλαμβάνει η σύμπραξη είναι:

1. Ψηφιοποίηση των Διοργανώσεων

Μέσα από την πλήρη ψηφιοποίηση του φύλλου αγώνος, αναφερόμαστε στην απόλυτη τεχνολογική μεταμόρφωση της διεξαγωγής των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ. Ηπείρου από την Α΄ Κατηγορία μέχρι και το πρωτάθλημα υποδομών. Στόχος είναι η μείωση του χρόνου εργασίας, η αποφυγή των λαθών, και αμεσότητα στην μετάδοση των αποτελεσμάτων, και των στατιστικών για όλες τις διοργανώσεις. 

2.Δέσμευση φιλάθλων

Η συνεργασία θα φέρει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου πιο κοντά στο παιχνίδι που αγαπούν. Η Footy Greece έχει εισαγάγει συναρπαστικές λειτουργίες που θα επιτρέπουν στους οπαδούς να συνδέονται με τις αγαπημένες τους ομάδες και παίκτες όπως ποτέ άλλοτε, να ενημερώνονται απευθείας στο κινητό τους, για όλα τα αποτελέσματα και τα στατιστικά που τους ενδιαφέρουν, και θα δώσουν στα σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές, την αναγνώριση και την προβολή που τους αξίζει.

3.Μικτή ομάδα ποδοσφαίρου

Τόσο η Footy Greece όσο και η Ε.Π.Σ. Ηπείρου, έχουν δεσμευτεί να δώσουν στην επόμενη γενιά αστέρων του ποδοσφαίρου μια αξιοκρατική διαχείριση και ανάπτυξη, μέσα από την εγκυρότητα που παρέχει η ανάπτυξη μέσω καινοτόμων τεχνολογικών μέσων. Μέσα από την καταγραφή της αθλητικής καρτέλας του αθλητή, θα υπάρχει μια ακριβής εικόνα για την πορεία  και την εξέλιξη των αθλητών, και θα λειτουργεί ως πυξίδα, για την επιλογή των παικτών που θα ενισχύσουν την μικτή ομάδα.

4.Κοινωνικές δράσεις και αντίκτυπος στην τοπική κοινωνία

Μέσα από την συνεργασία, και οι δύο πλευρές δεσμεύονται να σχεδιάσουν τις κατάλληλες κοινωνικές δράσεις και παροχές, ώστε να αφήσουν το θετικό τους στίγμα στην τοπική κοινωνία, για να δείξει ότι ο ποδοσφαιρικό κόσμος, είναι πάντα κοντά στην κοινωνία, και μπορεί να περάσει πολύ όμορφα μηνύματα. Μέσα από την τεχνολογική αυτή εξέλιξη, θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν και να πραγματοποιήσουν πολύ δυνατές και σημαντικές κοινωνικές δράσεις, με μεγάλο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Μελλοντικό όραμα

Με κοινές αξίες και πάθος για το άθλημα, αυτή η συνεργασία θέτει τις βάσεις για ένα συναρπαστικό μέλλον στο ποδόσφαιρο. Τόσο η Footy Greece όσο και η Ε.Π.Σ. Ηπείρου, είναι αφοσιωμένες στον επαναπροσδιορισμό της ποδοσφαιρικής εμπειρίας και αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι να περιμένετε

Μείνετε συντονισμένοι για μια σειρά συναρπαστικών εκδηλώσεων, δημοσιεύσεων περιεχομένου και καινοτομιών που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Αυτή η συνεργασία υπόσχεται να προσφέρει μια ποδοσφαιρική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Συμπέρασμα

Η συνεργασία μεταξύ της Footy Greece και της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, αποτελεί απόδειξη της δύναμης της ενότητας στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ιστορία του αθλήματος και ανυπομονούμε να δούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στους παίκτες, τους φιλάθλους και την ποδοσφαιρική κοινότητα στο σύνολό της. Το μέλλον του ποδοσφαίρου φαίνεται πιο λαμπρό από ποτέ.