Σύμπραξη που αλλάζει το παιχνίδι: Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας

Η Ελληνική καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα ποδοσφαίρου Footy Greece θα οδηγήσει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας στην ψηφιακή εποχή

Εισαγωγή

Σε μια συναρπαστική εξέλιξη τόσο για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου όσο και για τους παίκτες, δύο ισχυρές δυνάμεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου έρχονται σε επαφή για να επαναπροσδιορίσουν το παιχνίδι. Η καινοτόμος ποδοσφαιρική πλατφόρμα, Footy Greece και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, ένωσαν επίσημα τα χέρια τους σε μια πρωτοποριακή συνεργασία που υπόσχεται να διαμορφώσει το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Σχετικά με την Footy Greece

Η Footy Greece βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας στο ποδόσφαιρο. Η δέσμευσή τους για τη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων, την προώθηση της ανάπτυξης των παικτών και των προπονητών, η εισαγωγή των πιο βέλτιστων τεχνολογικών εξελίξεων, που πλέον θα είναι διαθέσιμες με σταθερά βήματα, όχι μόνο στις επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον ελλαδικό χάρτη. Με χαρακτηριστικά αιχμής και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και την άμεση ενημέρωση και αλληλεπίδραση με το κοινό και τους υποστηρικτές, η Footy Greece χαράζει μια θέση στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου. 

Η κληρονομιά της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας

Εδώ και δεκαετίες, η Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, είναι συνώνυμο της αριστείας στο ποδόσφαιρο. Έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καλλιέργεια ταλέντων, στη διοργάνωση εκδηλώσεων κύρους και στη διατήρηση των βασικών αξιών που καθιστούν το ποδόσφαιρο παγκόσμιο φαινόμενο. Αναζητούσαν καιρό, την μετάβαση της ένωσης στην ψηφιακή εποχή, για να εξελίξουν τις οργανωτικές τους δομές, την διάδραση με τους φιλάθλους, και τις ανάλογες παροχές στα σωματεία τους, τους προπονητές τους, και τους αθλητές.

Το συνεργατικό όραμα

Αυτή η σύμπραξη είναι ένα κράμα παράδοσης και καινοτομίας, ένας γάμος που θα ανεβάσει το ποδόσφαιρο σε πρωτοφανή ύψη. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει τους ακόλουθους βασικούς τομείς:

1. Ψηφιοποίηση των Διοργανώσεων

Μέσα από την πλήρη ψηφιοποίηση του φύλλου αγώνος, αναφερόμαστε στην απόλυτη τεχνολογική μεταμόρφωση της διεξαγωγής των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας από την Α΄ Κατηγορία μέχρι και το πρωτάθλημα υποδομών. Στόχος είναι η μείωση του χρόνου εργασίας, η αποφυγή των λαθών, και αμεσότητα στην μετάδοση των αποτελεσμάτων, και των στατιστικών για όλες τις διοργανώσεις. 

2.Δέσμευση φιλάθλων

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορούν να προσβλέπουν σε μια σειρά από καθηλωτικές εμπειρίες. Η Footy Greece θα παρουσιάσει χαρακτηριστικά αιχμής που θα επιτρέπουν στους οπαδούς να συνδεθούν με τις αγαπημένες τους ομάδες και τους παίκτες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Να αποκτήσουν εν καιρό, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις, περιεχόμενο πίσω από τις σκηνές και πολλά άλλα, όλα χάρη στις κοινές προσπάθειες της Footy Greece και της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

3.Μικτή ομάδα ποδοσφαίρου

Τόσο η Footy Greece, όσο και η Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας μοιράζονται μια βαθιά δέσμευση για την καλλιέργεια των μελλοντικών αστέρων του ποδοσφαίρου. Μαζί, θα παρέχουν στα αναδυόμενα ταλέντα τα απαραίτητα εργαλεία και τις ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, και να δημιουργήσουν το απαραίτητο περιβάλλον, ώστε να παιδιά να εμπνευστούν, να εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να μειωθεί το χάσμα μεταξύ του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, και να δυναμώσουμε το επίπεδο του αθλητισμού γενικότερα.

4.Κοινωνικές δράσεις και αντίκτυπος στην τοπική κοινωνία

Μέσα από την συνεργασία, και οι δύο πλευρές δεσμεύονται να σχεδιάσουν τις κατάλληλες κοινωνικές δράσεις και παροχές, ώστε να αφήσουν το θετικό τους στίγμα στην τοπική κοινωνία, για να δείξει ότι ο ποδοσφαιρικό κόσμος, είναι πάντα κοντά στην κοινωνία, και μπορεί να περάσει πολύ όμορφα μηνύματα. Μέσα από την τεχνολογική αυτή εξέλιξη, θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν και να πραγματοποιήσουν πολύ δυνατές και σημαντικές κοινωνικές δράσεις, με μεγάλο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Μελλοντικό όραμα

Με κοινές αξίες και πάθος για το άθλημα, αυτή η συνεργασία θέτει τις βάσεις για ένα συναρπαστικό μέλλον στο ποδόσφαιρο. Τόσο η Footy Greece όσο και η Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, είναι αφοσιωμένες στον επαναπροσδιορισμό της ποδοσφαιρικής εμπειρίας και αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι να περιμένετε

Μείνετε συντονισμένοι για μια σειρά συναρπαστικών εκδηλώσεων, δημοσιεύσεων περιεχομένου και καινοτομιών που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Αυτή η συνεργασία υπόσχεται να προσφέρει μια ποδοσφαιρική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Συμπέρασμα

Η συνεργασία μεταξύ της Footy Greece και της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, αποτελεί απόδειξη της δύναμης της ενότητας στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ιστορία του αθλήματος και ανυπομονούμε να δούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στους παίκτες, τους φιλάθλους και την ποδοσφαιρική κοινότητα στο σύνολό της. Το μέλλον του ποδοσφαίρου φαίνεται πιο λαμπρό από ποτέ.