Γεφύρωση της εκπαίδευσης και του ποδοσφαίρου: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Η Ελληνική καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα ποδοσφαίρου Footy Greece ενώνει τις δυνάμεις της με το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει τον θεσμό των ΙΕΚ στη Ελλάδα.

Εισαγωγή

Σε μια πρωτοποριακή ένωση που υπόσχεται να φέρει επανάσταση στην εκπαίδευση και το ποδόσφαιρο, ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα ποδοσφαίρου, Footy Greece, ένωσαν επίσημα τις δυνάμεις τους. Αυτή η εξαιρετική συνεργασία θα γεφυρώσει τους κόσμους της ακαδημαϊκής κοινότητας και του αθλητισμού, ανοίγοντας νέους ορίζοντες τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αφού σκοπός της είναι να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο της εκπαίδευσης στον Ελληνικό Χώρο, και στον αθλητισμό, εισάγοντας τις τελευταίες καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, μέσα από την τεχνολογία και την ψηφιακή εκπαίδευση.

Σχετικά με την Footy Greece

Η Footy Greece βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας στο ποδόσφαιρο. Η δέσμευσή τους για τη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων, την προώθηση της ανάπτυξης των παικτών και των προπονητών, η εισαγωγή των πιο βέλτιστων τεχνολογικών εξελίξεων, που πλέον θα είναι διαθέσιμες με σταθερά βήματα, όχι μόνο στις επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον ελλαδικό χάρτη. Με χαρακτηριστικά αιχμής και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και την άμεση ενημέρωση και αλληλεπίδραση με το κοινό και τους υποστηρικτές, η Footy Greece χαράζει μια θέση στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου. 

Η Footy Greece, θεωρεί την εκπαίδευση ως τον πιο σημαντικό πυλώνα, στον χώρο του αθλητισμού, καθώς η πνευματική εκπαίδευση και καθοδήγηση, είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να κατέχουν όσοι ασχολούνται με τον χώρο του αθλητισμού, και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο.

Γνωρίστε το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει τον θεσμό των ΙΕΚ στην Ελλάδα

Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φημίζονται για τη δέσμευσή τους στην αριστεία στην εκπαίδευση. Με ιστορικό στην παροχή μαθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας, εδώ και 54 χρόνια, έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ακαδημαϊκού τοπίου της Ελλάδας. Η δέσμευση τους στην σύνδεση των σπουδαστών τους, με την αγορά εργασίας, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας που έχουν δημιουργήσει, καθιστούν τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ως τον καλύτερο δυνατό σύμμαχο, για την εισαγωγή καινοτομίας στην εκπαίδευση στο χώρο του ποδοσφαίρου, και του αθλητισμού γενικότερα.

Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, θα αποτελέσουν τον φορέα πιστοποίησης, για την εκπαίδευση που θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Footy Greece και σκοπός τους είναι αυτή η εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές μεθόδους, να είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, καταργώντας τα φυσικά όρια της εκπαίδευσης, διευρύνοντας την προσβασιμότητα στην εκπαίδευση, και έχοντας ως απώτερο σκοπό, την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού επιπέδου όλων των επαγγελματιών που απαρτίζουν τον χώρο του αθλητισμού.

Το συνεργατικό όραμα

Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό μείγμα αθλητισμού και εκπαίδευσης, με στόχο να συνδυάσει την τελευταίες έρευνες, και τις βέλτιστες πρακτικές γνώσεις, ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Η συνεργασία θα εκτείνεται σε διάφορους βασικούς τομείς:

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Θα σχεδιαστούν εκπαιδευτικά προγράμματα που θα ενσωματώνουν θέματα σχετικά με το ποδόσφαιρο, και στην συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα, με στόχο να αποτελεί την βασική αρχή εκπαίδευσης για τον αθλητισμό στην Ελλάδα.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από ebook, δια ζώσης σεμινάρια, και webinar, ώστε να υπάρχει ευελιξία στην εκπαίδευση, και στον τρόπο που αυτή θα εφαρμοστεί και θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Θα συμμετέχουν κορυφαίοι εκπαιδευτικοί, εξειδικευμένοι ο καθένας στο θέμα της εκπαίδευσης που θα δημιουργήσουν, για να φροντίσουμε την παράγουμε υψήλης ποιότητας προγράμματα.

Διασύνδεση με την εργασία

Μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Footy Greece, θα δωθεί η δυνατότητα και στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, να κάνουν την πρακτική τους στις ποδοσφαιρικές ομάδες και τους συνεργάτες της, ώστε να μπορέσουν να εκτεθούν και να εφαρμόσουν τις θεωρητικές γνώσεις που έχουν, πλέον και στην πράξη, και στην συνέχεια να απορροφηθούν από τους ανάλογους οργανισμούς.

Τι είναι στον ορίζοντα

Μείνετε συντονισμένοι για μια σειρά από συναρπαστικές εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, εκδηλώσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο και καινοτομίες που θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες. Αυτή η συνεργασία πρόκειται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές, προσεγγίζουν την εκπαίδευση τους.

Συμπέρασμα

Η συνεργασία μεταξύ της Footy Greece και του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτελεί απόδειξη της δύναμης των συμπράξεων στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό. Σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής και στους δύο τομείς και ανυπομονούμε να δούμε τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει στους φοιτητές, τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου και την ευρύτερη κοινότητα. Το μέλλον της εκπαίδευσης και του ποδοσφαίρου δεν φαινόταν ποτέ πιο ελπιδοφόρο.